Produk Kita

Presisi, Kinerja, lan Keandalan

We spesialis ing prodhuksi piring baja tahan aus, piring baja tahan cuaca, piring baja paduan, piring baja kekuatan dhuwur, piring komposit tahan aus, piring tank, piring prau tekanan dhuwur, lan piring baja kapal.liyane

  • about us

Babagan awake dhewe

Perusahaan kita minangka anak perusahaan saka Laiwu Steel lan diadegake ing taun 2010 kanthi persetujuan Biro Perindustrian lan Perdagangan.Kanthi ibukutha kadhaptar saka RMB 1 milyar, iku perusahaan construction anjog karo ciri struktur baja ing China.

We spesialis ing prodhuksi piring baja tahan aus, piring baja tahan cuaca, piring baja paduan, piring baja kekuatan dhuwur, piring komposit tahan aus, piring tank, piring prau tekanan dhuwur, lan piring baja kapal.

kauntungan kita

Kinerja, lan Reliabilitas

We are agensi saka pabrik Steel misuwur ing China.We bisa 100% njamin kualitas barang kita.Kapindho: Kita duwe pusat pangolahan dhewe, sing bisa menehi layanan khusus. kayata mlengkung, welding, polishing, perawatan teyeng, Galvanis.Hubungi Spesialis

advantage