timbal

  • Lead Roll

    Lead Roll

    Nduwe resistensi korosi sing kuat, tahan asam lan alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, proteksi radiasi medis, sinar X, proteksi radiasi ruangan CT, aggravation, insulasi swara lan akeh aspek liyane, lan minangka bahan perlindungan radiasi sing relatif murah.Sing umum
  • Lead Plate

    Lead Plate

    Piring timbal kudu kandel 4 nganti 5 mm kanggo nglindhungi saka radiasi.Komponen utama piring timbal yaiku timbal, rasio kasebut abot, kapadhetan dhuwur