Lembaran baja

  • Weather Resistant Steel Plate

    Piring Baja Tahan Cuaca

    Weathering Steel bisa kapapar atmosfer tanpa lukisan.Iku wiwit teyeng ing cara sing padha karo baja biasa.Nanging rauh unsur alloying ing iku njalari lapisan lumahing protèktif saka teyeng bertekstur nggoleki kanggo mbentuk, mangkono suppressing tingkat karat.
  • Wear Resistant Steel Plate

    Wear Resistant Steel Plate

    Piring baja tahan nyandhang nuduhake produk piring khusus sing digunakake ing kahanan nyandhang area gedhe.Saiki, piring baja tahan nyandhang sing umum digunakake yaiku piring sing digawe saka baja karbon rendah biasa utawa baja paduan rendah kanthi kateguhan lan plastisitas sing apik kanthi permukaan welding kanthi ketebalan tartamtu.
  • Carbon Steel Plate

    Plat Baja Karbon

    Plat baja karbon, lembaran baja karbon, gulungan baja karbon Baja karbon yaiku baja kanthi kandungan karbon nganti 2,1% bobot.Cold rolling Ketebalan plat baja karbon di bawah 0.2-3mm, rolling panas Ketebalan plat Karbon 4mm nganti 115mm
  • Stainless Steel Sheet

    Lembaran Stainless Steel

    Plat Stainless Steel nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, ketangguhan lan kekuatan mekanik, lan tahan karat dening asam, gas alkalin, solusi lan media liyane.Iki minangka baja paduan sing ora gampang teyeng, nanging ora sakabehe teyeng.