Lead Plate

Katrangan singkat:

Piring timbal kudu kandel 4 nganti 5 mm kanggo nglindhungi saka radiasi.Komponen utama piring timbal yaiku timbal, rasio kasebut abot, kapadhetan dhuwur


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Piring timbal kudu kandel 4 nganti 5 mm kanggo nglindhungi saka radiasi.Komponen utama piring timbal yaiku timbal, rasio kasebut abot, kapadhetan dhuwur;Piring timbal minangka jinis piring sing digawe kanthi mekanis ingot logam timbal sawise leleh.Nduwe fungsi perlindungan radiasi, proteksi karat, tahan asam lan nyegah sinar X lan penetrasi sinar liyane.Saiki kekandelan piring timbal umum yaiku 1 nganti 10 milimeter, piring timbal sing digunakake kanggo proteksi sinar kanthi teknis, kekandelan biasane 4 nganti 5 milimeter sisih kiwa lan tengen bisa nyegah radiasi kanthi efektif

Ray tekanan dhuwur 75kV, kekandelan piring timbal protèktif ≥1mm;Tegangan dhuwur sinar yaiku 100kV, lan kekandelan piring timbal protèktif yaiku ≥1.5mm;

Ray voltase dhuwur 150kV, protèktif timbal plate kekandelan ≥2.5mm;Ray tegangan dhuwur 200kV, protèktif kekandelan piring timbal ≥4mm;

Ray tegangan dhuwur 250kV, kekandelan piring timbal ≥6mm;Ray tegangan dhuwur 300kV, protèktif kekandelan piring timbal ≥9mm;

Ray voltase dhuwur 350kV, protèktif timbal plate kekandelan ≥12mm;Ray tegangan dhuwur 400kV, kekandelan piring timbal ≥15mm.

produk

Lead timbal, Lead plate, Lead roll

Standar

ASTM, GB, BS, EN

Isi

Pb ≥ 99,99 %

Kapadhetan

11,34 g / cm2

warna

abu-abu

kekandelan

0,5 mm kanggo 60 mm

Jembar

500 mm , 600 mm , 800 mm , 1000 mm , 1200 mm 1220 mm , 1500 mm ,

dawa

1000mm, 2000mm, 2440mm, 3000mm, 4000mm, 13000mm

Paket

Paket standar Sea-worthy

wangun

Ing gulungan utawa ing sheet

Aplikasi

Perisai Radiasi - Laboratorium, Rumah Sakit, Kantor Gigi lan Klinik Hewan,

Konstruksi - Roofing, Flashing lan Waterproofing

Proteksi Korosi - Panyimpenan lan Penanganan Asam - Autoclaves - Presipitasi

Movable Lead Layar

Swara Barriers lan Swara Proofing

Perisai Energi Nuklir

Tank Lining

Ukuran Wadhah

20Gp - 2.352 (jembar) * 2.385 ( Dhuwur ) * 5.90 ( Dawane njero ) Meter

40Gp - 2.352(jembar) *2.385 (Dhuwur) * 11.8 (Dawa njero) Meter

40HQ - 2,352 (jembar) * 2,69 ( Jembar ) * 5,90 ( Dawane njero ) Meter

Wilayah Ekspor

Amerika, Kanada, Jepang, Inggris, Arab Saudi, India, Singapura, Korea, Australia,
Brasil , Argentina , Meksiko , Rusia , Turki , Yunani , Prancis , Jerman , Spanyol

Syarat-syarat pembayaran

T/T, L/C, West Union

wektu pangiriman

10 dina ing saham, yen ora ing 20 dina

Pelabuhan kiriman

Pelabuhan Tianjin, Pelabuhan Qingdao

Ketentuan Perdagangan

FOB, CFR, CIF


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk