Wear Resistant Steel Plate

Katrangan singkat:

Piring baja tahan nyandhang nuduhake produk piring khusus sing digunakake ing kahanan nyandhang area gedhe.Saiki, piring baja tahan nyandhang sing umum digunakake yaiku piring sing digawe saka baja karbon rendah biasa utawa baja paduan rendah kanthi kateguhan lan plastisitas sing apik kanthi permukaan welding kanthi ketebalan tartamtu.


Detail Produk

Tag produk

Piring baja tahan nyandhang nuduhake produk piring khusus sing digunakake ing kahanan nyandhang area gedhe.Saiki, piring baja tahan nyandhang sing umum digunakake yaiku piring sing digawe saka baja karbon rendah biasa utawa baja paduan rendah kanthi ketangguhan lan plastisitas sing apik kanthi permukaan welding kanthi ketebalan lapisan tahan paduan kanthi kekerasan dhuwur lan tahan nyandhang banget. produk.

Atose lumahing bisa tekan HRc58-62

1.

Standar sasmita
Cnina NM360.NM400.NM450, NM500
Swedia HARDOX400,HARDOX450.HARDOX500.HARDOX600, SB-50, SB-45

Jerman

 

XAR400.XAR450, XAR500, XAR600, Dilidlur400, illidur500

Belgia

QUARD400, QUARD450.KAWAS00

Prancis FORA400.FORA500, Creusabro4800.Creusabro8000
Finlandia: RAEX400, RAEX450, RAEX500
Jepang JFE-EH360, JFE - EH400, JFE - EH500, WEL-HARD400, WEL-HARD500
MN13 Piring baja tahan mangan mangan sing dhuwur: Isi mangan 130%, kira-kira 10 kaping baja tahan nganggo biasa, lan regane relatif dhuwur.

 Spesifikasi ukuran(mm)

kekandelan 3-250mm Ukuran umum: 8/10/12/14/16/18/20/25/30/40/50/60
ambane 1050-2500mm Ukuran umum: 2000/2200mm
dawa 3000-12000mm

Ukuran umum: 8000/10000/12000

 

2.Plate tahan aus komposit:

Iku produk piring digawe dening surfacing kekandelan tartamtu saka nyandhang-tahan lapisan karo atose dhuwur lan resistance nyandhang banget ing lumahing baja karbon kurang biasa utawa baja alloy kurang karo kateguhan apik lan plasticity.Lapisan anti-nyandhang umume 1/3-1/2 saka total kekandelan.

l Lapisan tahan nyandhang utamane digawe saka wesi kromium, lan komponen campuran liyane kayata manganese, molybdenum, niobium, lan nikel uga ditambahake.

sasmita : 3 + 3, 4 + 2, 5 + 3, 5 + 4, 6 + 4, 6 + 5, 6 + 6, 8 + 4, 8 + 5, 8 + 6, 10 + 5, 10 + 6, 10 +8,10+10,20+20

3. Layanan kasedhiya

Piring tahan awet bisa nyedhiyakake cara pangolahan: macem-macem bagean nglereni lembaran logam, kursi bantalan pemotong CNC, flanges mesin CNC, bagean lengkungan, bagean sing dipasang, bagean khusus, bagean profil, komponen, kotak, strip lan pangolahan grafis liyane.

4.Aplikasi saka wear plate

1) Pembangkit listrik termal: liner silinder pabrik batu bara kecepatan menengah, soket impeller kipas, saluran masuk kolektor debu, saluran abu, liner turbin ember, pipa penghubung separator, liner penghancur batubara, scuttle batubara lan mesin crusher, burner burner, coal fall hopper lan corong liner, ubin pangayoman krenjang preheater online, agul-agul guide pamisah.Bagéan ing ndhuwur ora duwe syarat dhuwur ing kekerasan lan nyandhang resistance saka piring baja tahan nyandhang, lan piring baja nyandhang-tahan karo kekandelan saka 6-10mm ing materi saka NM360/400 bisa digunakake.

2) Coal yard: feeding trough lan hopper lining, hopper lining, fan blades, pusher plate ngisor, siklon kolektor bledug, coke guide lining plate, ball mill lining, drill stabilizer, screw feeder bell lan base Kursi, lapisan njero kneader ember, ring feeder, dump truck piring ngisor.Lingkungan kerja ing lapangan batu bara atos, lan ana syarat tartamtu kanggo resistensi karat lan tahan nyandhang piring baja tahan.Disaranake nggunakake piring baja tahan nyandhang NM400/450 HARDOX400 kanthi kekandelan 8-26mm.

3) Pabrik semen: lining chute, bushing pungkasan, kolektor bledug siklon, agul-agul pemisah bubuk lan agul-agul guide, agul-agul penggemar lan lapisan, daur ulang ember lining, screw conveyor piring ngisor, perakitan pipa, frit cooling plate lining, Conveyor liner.Bagean kasebut uga mbutuhake piring baja tahan nyandhang kanthi resistensi nyandhang lan tahan korosi sing luwih apik, lan piring baja tahan nyandhang sing digawe saka NM360/400 HARDOX400 kanthi kekandelan 8-30mmd bisa digunakake.

4) Loading machinery: unloading mill chain plates, hopper liners, grab blades, dump truck otomatis, dump truck body.Iki mbutuhake piring baja tahan nyandhang kanthi resistensi lan kekerasan sing dhuwur banget.Disaranake nggunakake piring baja tahan nyandhang kanthi bahan NM500 HARDOX450/500 lan kekandelan 25-45MM.

5) Mesin pertambangan: linings, blades, conveyor linings lan baffles saka mineral lan stone crushers.Bagean kasebut mbutuhake resistensi nyandhang sing dhuwur banget, lan materi sing kasedhiya yaiku NM450/500 HARDOX450/500 pelat baja tahan nganggo kanthi kekandelan 10-30mm.

6) Mesin konstruksi: piring gigi pendorong semen, menara pencampur beton, piring lapisan mixer, piring lapisan kolektor debu, piring cetakan mesin bata.Disaranake nggunakake piring baja tahan nyandhang digawe saka NM360/400 kanthi kekandelan 10-30mm.

7) Mesin konstruksi: loader, buldoser, pelat ember excavator, pelat bilah sisi, pelat ngisor ember, bilah, rod pengeboran rig pengeboran rotary.Mesin jinis iki mbutuhake piring baja sing kuwat lan tahan nganggo kanthi resistensi abrasi sing dhuwur banget.Materi sing kasedhiya yaiku NM500 HARDOX500/550/600 kanthi kekandelan 20-60mm.

8) Mesin Metalurgi: mesin sintering bijih besi, siku conveying, liner mesin sintering bijih besi, liner scraper.Amarga mesin jinis iki mbutuhake piring baja tahan suhu sing dhuwur lan tahan banget.Mula, disaranake nggunakake piring baja tahan aus seri HARDOX600HARDOXHiTuf.

9) Wear-tahan piring baja uga bisa digunakake ing silinder pabrik wedhi, glathi, macem-macem yard barang, mesin terminal lan bagean liyane, struktur prewangan, struktur wheel railway, gulungan, etc.

Wear resistant plate, wear plate, wear plate steel

Plat baja tahan nyandhang nuduhake produk piring khusus sing digunakake ing kondisi nyandhang wilayah gedhe. Plat baja tahan nganggo nduweni resistensi abrasion sing dhuwur lan kinerja impact sing apik.Bisa dipotong, mbengkongaken, dilas, lan liya-liyane. Bisa disambungake karo struktur liyane kanthi welding, welding plug lan sambungan bolt, Nduwe karakteristik irit wektu lan trep ing proses pangopènan.

Saiki digunakake digunakake ing metalurgi, batu bara, semen, listrik, kaca, pertambangan, bahan bangunan, bata lan industri liyane.Dibandhingake karo bahan liyane, iku banget biaya-efektif lan wis disenengi dening liyane lan liyane industri lan manufaktur.

Ukuran Range:
Ketebalan 3-120mm Jembar: 1000-4200mm Dawane: 3000-12000mm

Wear-resisting Steel Comparison Tabel

GB

WUYANG

JFE

SUMITOMO

DILIDUR

SSAB

HBW

Status pangiriman

NM360

WNM360

JFE-EH360A

K340

——

——

360

Q+T

NM400

WNM400 JFE-EH400A

K400

400V

HARDOX400

400

Q+T

NM450

WNM450

JFE-EH450A

K450

450V

HARDOX450

450

Q+T

NM500

WNM500

JFE-EH500A

K500

500V

HARDOX500

500

Q+T

NM550

WNM550

——

——

——

HARDOX550

550

Q+T

NM600

WNM600

——

——

——

HARDOX600

600

Q+T

6
5
8
7

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita