Plat Baja Karbon

Katrangan singkat:

Plat baja karbon, lembaran baja karbon, gulungan baja karbon Baja karbon yaiku baja kanthi kandungan karbon nganti 2,1% bobot.Cold rolling Ketebalan plat baja karbon di bawah 0.2-3mm, rolling panas Ketebalan plat Karbon 4mm nganti 115mm


Detail Produk

Tag produk

Plat baja karbon, lembaran baja karbon, gulungan baja karbon

Baja karbon yaiku baja kanthi kandungan karbon nganti 2,1% bobot.Cold rolling Ketebalan plat baja karbon di bawah 0.2-3mm, rolling panas Ketebalan plat Karbon 4mm nganti 115mm

Q195(ST33),Q215A,Q215B,Q235A,Q235B(SS400),Q235C,Q235D,Q255A,Q255B,Q275(SS490)

A36 D36 A32 D32,

10(1010),15(1015),20(1020),25(1025),30(1030),35(1035),40(1040),45(1045),50(1050),55(1055), 60(1060),65(1064.1065),70(1069.1070),75(1074.1075),

80(1079.1080),85(1084.1085),15Mn(1016),20Mn(1019.1022),25Mn(1025.1026),30Mn(1033),35Mn(1037)

40Cr, 12CrMo, 15CrMo, 25CrMo, 30CrMo, 35CrMo, 42CrMo, 20Mn2, 30Mn2,35Mn2,40Mn2, 45Mn2, 50Mn2.15Cr, 20Cr, 30Cr, 35Cr, 45Cr.....

Digunakake ing struktur engineering lan bagean mechanical biasa, struktur bangunan saka rebar, wangun baja, rebar, etc

Baja non-alloy digunakake kanggo nggawe bagean mechanical penting umume digunakake sawise perawatan panas,

Struktur teknik lan bagean mekanik.

Piso, kapal, wadhah, tank lsp.

Jinis

sasmita

Plat baja karbon umum

Q235C, Q235D, Q235E

Plat baja paduan rendah

Q345B, Q345C, Q345D, Q345E

Papan jembatan

Q235qc,Q235qd,Q345qC,Q345qD,Q345qE,Q370qC,Q370qD,Q370qE,Q420qC,Q420qD,Q420q1b1Mn420qEMn

Plat wadhah

Q245R, Q345R, Q370R, 16MnDR, 16MnR, 16Mng, 20R, 20g, 15CrMoR, 12Cr1MoVR

Plat baja konstruksi dhuwur

q235gjb,q235gjc,q235gjd,q235gje,q345gjb,q345gjc,q345gjd,q460gjc,q460gjd,q460gje

Plat baja kekuatan dhuwur

Q390B, Q390C, Q390C, Q390D, Q390D, Q420B, Q420C, Q420E, Q650C, Q650C, Q620EC, Q620E, Q620E, Q690C, Q690d, Q690D, Q690D, Q690D, Q690d, Q690d, Q690D, Q690d, Q690d, Q690d, Q690d

Plat baja kapal

CCS/ABS/GL/BV/DNV/KDK/LR ,A,B,D,E,A32,D32,E32,F32,A36,D36,E36,F36,A40,D40,E40,E

Plat baja tahan suhu rendah

Q235C Q235D Q235E Q345C, Q345D, Q345E, 16MnC, 16MnD, 16MnE

Plat baja kanggo boiler

20G, 16MnG, 15CrMoG, 12Cr1MoVG

Plat baja karbon kualitas dhuwur

10#,20#,35#,45#,50#,20Mn,25Mn,30Mn,35Mn,40Mn,45Mn,50Mn,16Mn,20Mn2,25Mn

Plat baja paduan

15CrMo,35CrMo,42CrMo,20CrMo,12Cr1MoV,27SiMn,60Si2Mn,20Cr,40Cr

Low alloy piring kekuatan dhuwur

Q390(B/C/D/E)、Q420(B/C/D/E)、Q460(C/D/E)、Q550(C/D/E)、Q690(B/C/D/E)

ukuran umum (mm)

Ketipisan

Plate: 25/30/40/60 lsp

Koil: 4/6/10/12/18 lsp

Jembar

Plate: 2000/2200

Koil: 1810/1250

dawa

Plate: 8000/12000

Koil: disesuaikan

Aplikasi

1. Plat baja paduan

Aplikasi: Jinis pisanan saka baja struktural alloy digunakake kanggo nggawe macem-macem bagean mesin lan komponen engineering.Baja iki nduweni hardenability sing tepat, mula akeh sing digunakake kanggo nggawe bagean instrumen kanthi area cross-sectional sing relatif gedhe.Tipe kapindho yaiku baja perkakas paduan.Kaya sing bisa dideleng saka jeneng kasebut, jinis baja iki utamane digunakake kanggo nggawe sawetara alat, kayata alat ukur, cetakan panas lan adhem, lading, lan liya-liyane. Jenis baja iki nduweni resistensi nyandhang lan kekerasan sing apik..Jinis katelu yaiku baja kinerja khusus, sing duwe sawetara infark miokard khusus, saengga barang-barang sing diprodhuksi duwe sifat khusus, kayata baja tahan panas lan baja tahan nyandhang, sing bisa nyukupi sawetara syarat khusus ing produksi.

2. Plat baja kekuatan dhuwur
Aplikasi: Baja kekuatan dhuwur nduweni macem-macem aplikasi.Salah sawijining wilayah utama yaiku aplikasi ing awak mobil.Kanggo nambah kualitas mobil, nyuda biaya manufaktur mobil, lan nyuda konsumsi bahan bakar, piring baja kanthi kekuatan dhuwur saya akeh digunakake ing manufaktur mobil ing omah lan ing luar negeri.Sing liyane, lan proses Manufaktur bagean pigura wis diganti nemen dibandhingake karo proses produksi massal asli.Utamane digunakake kanggo nggawe bagean struktur kayata balok mobil, balok, poros transmisi lan bagean sasis mobil, sing bisa nyuda bobot bagean kasebut.Tingkat hardening (utawa hardening strain) luwih dhuwur tinimbang piring baja biasa lan bisa nyerep energi impact luwih akeh.Mulane, digunakake ing balok longitudinal ngarep lan mburi saka underframe lan bagean sing mbutuhake kekuatan dhuwur lan daya tahan kanggo nambah safety saka mobil.Digunakake kanggo bagean njaba awak, saliyane kanggo ngurangi kekandelan saka bagean, amarga hardening panggangan, sawise Paint dipanggang, atose lumahing bagean bisa tambah, lan kinerja anti-sag saka bagean lumahing njaba bisa. dadi apik.Proyek kunci nasional kudu ngrancang lan ngetrapake pelat baja kekuatan dhuwur paduan rendah lan pelat baja struktur bangunan dhuwur, kayata struktur platform lepas pantai, papan Olimpiade, struktur situs anyar CCTV, Shanghai World Expo, bendungan, pembangkit listrik, lan dhuwur- bangunan munggah.

3 Aplikasi pelat baja laut

Nyegah awak awak saka korosi dening korosi kimia banyu segara, korosi elektrokimia, organisme laut lan mikroorganisme.Iki digunakake kanggo nggawe piring baja kanggo awak lan dek kapal pandhu arah segara, pesisir lan daratan.

4 Aplikasi saka papan wadhah

Iki digunakake minangka prau meksa, lan materi saka piring prau kudu beda miturut tujuan, suhu lan resistance karat.

Utamane digunakake ing Pabrik Petroleum, kimia, pamisahan gas, panyimpenan lan transportasi wadhah utawa peralatan liyane padha, kayata macem-macem wadhah menara, exchanger panas, tank panyimpenan lan mobil tank.

Iki digunakake kanthi wiyar ing petroleum, kimia, pembangkit listrik, boiler lan industri liyane.

Digunakake kanggo nggawe reaktor, penukar panas, pemisah, tangki bola, tangki lenga lan gas, tangki gas cair, cangkang tekanan reaktor nuklir, drum ketel, silinder lenga lan gas cair, pipa banyu tekanan dhuwur saka stasiun PLTA, turbin volutes lan peralatan liyane lan komponen.

steel plate loading 1
SA 516 steel plate 4
2
1
3

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita