Babagan awake dhewe

Perusahaan kita minangka anak perusahaan saka Laiwu Steel lan diadegake ing taun 2010 kanthi persetujuan Biro Perindustrian lan Perdagangan.Kanthi ibukutha kadhaptar saka RMB 1 milyar, iku perusahaan construction anjog karo ciri struktur baja ing China.

We spesialis ing prodhuksi piring baja tahan aus, piring baja tahan cuaca, piring baja paduan, piring baja kekuatan dhuwur, piring komposit tahan aus, piring tank, piring prau tekanan dhuwur, lan piring baja kapal.

We are agensi saka pabrik Steel misuwur ing China.We bisa 100% njamin kualitas barang kita.
Kapindho: Kita duwe pusat pangolahan dhewe, sing bisa menehi layanan khusus. kayata mlengkung, welding, polishing, perawatan teyeng, Galvanis.
Katelu, Kita duwe saham luwih saka 2000tons, tegese wektu pangiriman mung 3-5 dina.
Pungkasan, Perusahaan kita didegake ing taun 2010, saengga kita duwe pengalaman sepuluh taun ing industri baja.Ora mangu kita bisa nyedhiyani layanan profesional kanggo sampeyan.

Polishing

nglereni

Ukiran

Sajarah perusahaan

Shandong Kunda Steel Co., Ltd.Dumunung ing kutha Liaocheng, provinsi Shandong, sing dadi kutha sing apik banget lan dinobatake minangka Venice Oriental.Liaocheng ing sisih kulon provinsi Shandong, 200Km South saka Beijing City, 100Km kulon saka Jinan City.Jiqing Expressway nglintasi kutha saka Wétan kanggo West; Beijing-Kowloon Railway nganggo sanadyan Lor kanggo South, entuk manfaat saka kondisi lalu lintas trep, ekonomi Liaocheng develops kanthi cepet lan mbentuk pusat logistik baja paling gedhe ing China Lor.

Shandong Kunda Steel Co., Ltd.didegaké ing 2006, gawé pipe rapi lan pipe tarik kadhemen.

Ing 2010 ndhaptar lan diadegaké perusahaan Laiwu Steel Liaocheng Sales Branch, melu dodolan Wear Resistant Steel Plate.

Perusahaan Kunda Steel nyetujoni panyiapan dening Biro Industri lan Komersial ing taun 2014, melu bisnis saham, kalebu produk baja tahan karat lan karbon, piring baja, pipa lan bar bunder.

Ing 2016 diadegaké tim bisnis International.6 layanan wong kanggo pelanggan manca.

Ing 2016, diadegaké pabrik pipe gandheng stainless steel, gawé bunder, persegi dowo lan pipe kothak.

Ing 2017, diadegaké pabrik timbal, gawé utama sheet timbal, lawang timbal, kaca timbal, apron timbal lan ing.

Ing 2018, diadegaké pabrik Spraying, tuku blasting anyar lan mesin lukisan kanggo pipe, piring lan ing.

Ing 2019, bengkel CNC diadegake, tuku mesin pemotong serat anyar, mesin mlengkung, mesin bor, mesin gergaji.

Ing 2020, tim bisnis internasional dadi loro 3 klompok.

Saiki Shandong Kunda Steel Co., Ltd.bisa nyuplai LAYANAN ONE STOP, saka bahan pabrik sing mrodhuksi kanggo produk rampung, kalebu Weather resistant steel plate/Weathering Steel Plate/High Strength Carbon Steel Plate/Stainless Steel/Aluminium/Brass/plate/round bar/angle bar/flat bar/profil lan liya-liyane. Kabeh iki duwe stok kanggo ukuran biasa, piring 2000 ton, pipa 1000 ewu lan liya-liyane.

Kanthi Konsep "Terus Ngapikake,Win-win Cooperation",lan ditindakake kanthi kualitas sing dipercaya lan sistem layanan sawise dodolan, Kunda entuk reputasi apik saka pelanggan ing omah lan ing luar negeri. !

Sertifikat

Kualifikasi produk

Kerjasama karo pelanggan

Transportasi Kita