Kabar

  • Apa spesifikasi lan ukuran lembaran stainless steel sing umum digunakake?

    1. Piring stainless steel sing bisa dideleng ing pasar yaiku: 201, 304, 304L, 316L, 430, 321, 409L, 436L, lsp;2. Perawatan lumahing piring stainless steel kalebu drawing kawat, emas titanium, lumahing pangilon 8K, lumahing Gamelan 2B, drawing kabel mecah lenga, piring BA, sandblasting, corr ...
    Waca liyane
  • Pengenalan bahan lembaran baja cold rolled

    1. Pambuka lembaran gulung kadhemen biasa yaiku produk sing dipikolehi saka lembaran gulung panas kanthi pangolahan tekanan kadhemen.Amarga rolling kadhemen multi-pass, kualitas permukaan luwih apik tinimbang lembaran sing digulung panas, lan sifat mekanik sing apik bisa dipikolehi sawise perawatan panas.1. Klambi...
    Waca liyane
  • Sawetara klasifikasi lan integrasi aplikasi saka piring baja

    1. Klasifikasi piring baja (kalebu baja strip): 1. Klasifikasi miturut ketebalan: (1) piring tipis (2) piring medium (3) piring tebal (4) piring ekstra-tebal 2. Klasifikasi miturut metode produksi: (1) Lembaran baja gulung panas (2) Lembaran baja gulung dingin 3. Klasifikasi miturut karakter permukaan ...
    Waca liyane
  • Apa iku piring baja!Apa piring baja tahan nganggo?

    Piring baja minangka baja warata sing dibuwang nganggo baja molten lan ditekan sawise adhem.Iku warata, persegi dowo lan bisa langsung mbalek utawa Cut saka ngudani baja sudhut.Piring baja dipérang miturut kekandelan, piring baja tipis kurang saka 4 mm (paling tipis yaiku 0,2 mm), m ...
    Waca liyane
  • Talking about weathering steel!

    Ngomong babagan pelapukan baja!

    Baja weathering bisa dadi tembung sing ora pati ngerti kanggo wong biasa, nanging digunakake akeh ing produksi industri, lan baja weathering minangka jinis baja anyar sing nggabungake proses anyar, bahan anyar, lan inovasi anyar.Salah sawijining wates baja ing donya.Apa gunane tartamtu?Wet...
    Waca liyane
  • A517GrQ steel plate standard, A517GrQ steel plate introduction

    Standar plat baja A517GrQ, pengenalan plat baja A517GrQ

    1. Pambuka piring baja A517GrQ A517GrQ minangka piring baja khusus kanggo kapal lan peralatan laut, lan standar implementasine piring baja A517GrQ minangka kondisi teknis khusus WYJ Wugang.A517GrQ kalebu piring baja tumpukan sikil saka platform uji jack-up laut Ing ...
    Waca liyane
  • Musim permintaan puncak wis nyedhak, apa rega baja bisa terus munggah?

    Sawise rega baja wis ngalami lonjakan lan koreksi, wis maju kanthi kaget.Ing saiki, iku nyedhak mangsa puncak dikarepake baja tradisional "emas telung salaka papat", apa pasar bisa Usher munggah munggah pasang maneh?Tanggal 24 Februari, rega rata-rata kelas 3 ...
    Waca liyane
  • Kepiye sifat mekanik Din 1.4418 lan X4CrNiMo16-5-1 miturut QT900

    Baja tahan karat martensit karbon rendah 1.4418, X4CRNIMO16-5-1, Z8CND17.04, S165M, sesuai karo EN 10088-1, AIR 9160. 1.4418 Komposisi kimia: Karbon C: ≤0.06 Silikon Si: ≤1.0.70 Phosphorus P : ≤0.04 Sulfur S: ≤0.030 Kromium Cr: 15.00~17.00 Molibdenum Mo: 0.80-1.50 Nic...
    Waca liyane
  • Ing industri baja, kita kerep krungu konsep rolling panas lan rolling kadhemen, supaya apa iku?

    Nyatane, billet baja saka pabrik baja mung produk setengah rampung, lan kudu digulung ing pabrik rolling sadurunge bisa dadi produk baja sing berkualitas.Rolling panas lan rolling kadhemen minangka rong proses rolling umum.Rolling saka baja utamané panas-mbalek, lan kadhemen- mbalek punika ...
    Waca liyane
  • Carane edan iku munggah ing prices baja?Rega mundhak kaping lima utawa kaping enem dina!Wolung varieties utama nyuwil liwat kabeh-wektu dhuwur ing Papan

    Sawise Festival Spring, rega mundhak kanthi cepet.Apa pabrik baja utawa pasar, asring ana rong utawa telung kenaikan rega saben dina, lan sing paling dhuwur bisa nambah luwih saka 500 yuan ing sawetara wilayah.Munggah kanthi cepet ing rega baja wis narik kawigaten akeh.Wis pira...
    Waca liyane
  • Rega baja mundhak, lan produsen piring baja ora bisa nutup cangkeme

    Rega sumber daya ing pabrik baja utama ing Shanghai mundhak 60 persen sedina muput.Pabrik-pabrik baja ngandika, transaksi kasebut apik banget, kabeh ditutup, lan volume transaksi pedagang uga apik banget.Sumber daya tingkat katelu mundhak udakara 30 ing awal dagang, lan transa...
    Waca liyane
  • Bentenipun antarane piring baja Q460NC lan Q460C

    Bentenipun antarane piring baja Q460NC lan Q460C, kinerja kekandelan saka piring baja Q460NC luwih saka 80 Bentenipun antarane piring baja Q460NC lan Q460C iku kekandelan saka piring baja Q460NC luwih saka 80, lan piring rolling normal Q460NC piring baja punika. paduan rendah...
    Waca liyane