Produk liyane

  • SSAW Pipe /Spiral steel pile pipe /Tubular piles

    Pipa SSAW / Pipa baja spiral / Pipa tubular

    Pipa baja sing dilas yaiku pipa baja sing digawe saka piring baja utawa strip sing dikerut lan dilas, lan umume dawane 6 meter.Proses produksi pipa baja gandheng prasaja, efisiensi produksi dhuwur, macem-macem lan spesifikasi akeh, investasi peralatan cilik.