Piring Baja Tahan Cuaca

Katrangan singkat:

Weathering Steel bisa kapapar atmosfer tanpa lukisan.Iku wiwit teyeng ing cara sing padha karo baja biasa.Nanging rauh unsur alloying ing iku njalari lapisan lumahing protèktif saka teyeng bertekstur nggoleki kanggo mbentuk, mangkono suppressing tingkat karat.


Detail Produk

Tag produk

nepangaken

Weathering Steel bisa kapapar atmosfer tanpa lukisan.Iku wiwit teyeng ing cara sing padha karo baja biasa.Nanging rauh unsur alloying ing iku njalari lapisan lumahing protèktif saka teyeng bertekstur nggoleki kanggo mbentuk, mangkono suppressing tingkat karat.

Weathering baja ngetokne resistance apik kanggo karat saka baja biasa, wis unsur alloy paling cilik ora kaya stainless steel lan rega luwih murah tinimbang stainless. Kanthi cara iki.Baja cuaca mbantu nyuda biaya siklus urip lan beban lingkungan ing macem-macem aplikasi.

Aplikasi

Baja digunakake kanggo macem-macem jinis gandheng, bolted lan riveted konstruksi contone struktur pigura baja, kreteg, tank lan wadhah, sistem exhaust, kendaraan lan konstruksi peralatan.

Tingkat resistance cuaca lan indeks kinerja 

Kelas Baja

Standar

Kekuwatan Ngasilake N/mm²

Kekuwatan Tarik N/mm²

Elongation%

Corten A

ASTM

≥345

≥480

≥22

Corten B

≥345

≥480

≥22

A588 GR.A

≥345

≥485

≥21

A588 GR.B

≥345

≥485

≥21

A242

≥345

≥480

≥21

S355J0W

EN

≥355

490-630

≥27

S355J0WP

≥355

490-630

≥27

S355J2W

≥355

490-630

≥27

S355J2WP

≥355

490-630

≥27

SPA-H

JIS

≥355

≥490

≥21

SPA-C

≥355

≥490

≥21

SMA 400AW

≥355

≥490

≥21

09CuPCrNi-A

GB

≥345

490-630

≥22

B480GNQR

≥355

≥490

≥21

Q355NH

≥355

≥490

≥21

Q355GNH

≥355

≥490

≥21

Q460NH

≥355

≥490

≥21

Komposisi kimia

Corten

C%

Si %

Mn%

P%

S%

Ni %

Cr%

Cu%

≤0.12

0.30-0.75

0.20-0.50

0.07-0.15

≤0,030

≤0,65

0.50-1.25

0.25-0.55

Ukuran

kekandelan

0,3 mm-2 mm (cold rolled)

2 mm-50 mm (digulung panas)

Jembar

750mm-2000mm

dawa

coil utawa sing perlu dawa

Ukuran umum

Coil: 4/6/8/12 * 1500/1250/1800 * Panjang (disesuaikan)

Piring: 16/18/20/40 * 2200 * 10000/12000

4
1
3
2

Packing

4
5

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita