Logam Nonferrous

  • Aluminum Sheet

    Lembaran Aluminium

    Aluminium minangka meta putih lan cahya perak, dipérang dadi paduan aluminium lan aluminium murni.Amarga iku ductility, lan biasane digawe menyang rod, sheet, wangun sabuk.Bisa dipérang dadi: piring aluminium, kumparan, strip, tabung, lan rod.Aluminium nduweni macem-macem sifat sing apik banget,
  • Lead Roll

    Lead Roll

    Nduwe resistensi korosi sing kuat, tahan asam lan alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, proteksi radiasi medis, sinar X, proteksi radiasi ruangan CT, aggravation, insulasi swara lan akeh aspek liyane, lan minangka bahan perlindungan radiasi sing relatif murah.Sing umum
  • Aluminum Rod

    Batang Aluminium Kab

    Range aplikasi: alat transfer energi (kayata: rak bagasi mobil, lawang, jendela, badan mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).Fitur: kekuatan medium, resistance karat apik, kinerja welding apik, kinerja proses apik (gampang extruded), oksidasi apik lan kinerja werna.
  • Lead Plate

    Lead Plate

    Piring timbal kudu kandel 4 nganti 5 mm kanggo nglindhungi saka radiasi.Komponen utama piring timbal yaiku timbal, rasio kasebut abot, kapadhetan dhuwur