Hubungi Kita

Shandong Kunda Steel Co,.Ltd.

alamat

2F, Gedung Internasional Kontemporer, Distrik Dongchangfu,

Liaocheng, Shandong, China

Telpon

19963520667,13306351330

0635-8301202,17865311421

jam

Saben dina: 9am nganti 6pm

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita