Lembaran Aluminium

Katrangan singkat:

Aluminium minangka meta putih lan cahya perak, dipérang dadi paduan aluminium lan aluminium murni.Amarga iku ductility, lan biasane digawe menyang rod, sheet, wangun sabuk.Bisa dipérang dadi: piring aluminium, kumparan, strip, tabung, lan rod.Aluminium nduweni macem-macem sifat sing apik banget,


Detail Produk

Tag produk

Nggambarake

Aluminium minangka meta putih lan cahya perak, dipérang dadi paduan aluminium lan aluminium murni.Amarga iku ductility, lan biasane digawe menyang rod, sheet, wangun sabuk.Bisa dipérang dadi: piring aluminium, kumparan, strip, tabung, lan rod.Aluminium nduweni macem-macem sifat sing apik banget,

supaya wis digunakake banget wiyar, bisa digugat ing bangunan, radiator, industri, automotive parts, Furnitur, solar photovoltaic, struktur kendaraan alur, hiasan, etc.Grade: aluminium murni 1000 Series;paduan aluminium: seri 2000. Seri 3000. Seri 4000.5000 seri.6000 seri.7000 seri.Paket:Steel strip dikemas.Paket Standar Ekspor Seaworthy.Cocok kanggo kabeh jinis transportasi, utawa kaya sing dibutuhake.

Jeneng produk

Lembaran Aluminium

Bahan

alumunium

Temper

O, H111, H112, H116, H321

Aplikasi

Suku cadang Marine/Boat/Mobil, Tangki Minyak, Pipa;
Konstruksi, Kabinet Listrik, Parts;
Hardware, Peralatan Listrik, lsp.

Teknik

kadhemen digambar

Brade

Konstruksi, Kabinet Listrik, Parts;

Paket

kothak kayu segara

Panggonan asal

Shandong, China

Range aplikasi: piranti transfer energi (kayata: rak bagasi mobil, lawang, jendhela, bodi mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).

Fitur:kekuatan medium, resistance karat apik, kinerja welding apik, kinerja proses apik (gampang extruded), oksidasi apik lan kinerja werna.

dibagi

6000 Seri

Aplikasi

6005

Profil lan pipa sing diekstrusi, digunakake kanggo bagean struktural sing mbutuhake kekuatan luwih saka 6063 alloy, kayata tangga, antena TV, lsp.

6009

Panel bodi mobil

6010

Body mobil

6061

Mbutuhake macem-macem struktur industri kanthi kekuatan tartamtu, weldability lan resistance karat dhuwur, kayata pipa, rod, wangun, etc. kanggo Pabrik truk, bangunan menara, kapal, trem, Furnitur, bagean mechanical, Processing tliti, etc.

6063

Profil bangunan, pipa irigasi lan bahan ekstrusi kanggo kendaraan, bangku, perabotan, pager, lsp.

6066

Potongan lan bahan ekstrusi struktur welding

6070

Struktur gandheng tugas abot lan bahan ekstrusi lan pipa kanggo industri otomotif

6101

Bar kekuatan dhuwur, konduktor listrik lan bahan radiator kanggo bus

6151

 

6151 digunakake kanggo die forging bagean crankshaft, bagean mesin lan produksi dering mbalek.Iki digunakake kanggo aplikasi sing mbutuhake forgeability apik, kekuatan dhuwur, lan resistance karat apik.

6201

Rod lan kabel konduktif kekuatan dhuwur

6205

Piring kandel, pedal lan ekstrusi tahan impact dhuwur

6262

 

Mbutuhake bagean-bagean tegangan dhuwur kanthi tahan korosi luwih apik tinimbang wesi 2011 lan 2017

6463

Bangunan lan macem-macem profil perkakas, uga bagean dekoratif otomotif kanthi permukaan sing padhang sawise perawatan anodisasi

6A02

Bagéan mesin pesawat, forgings Komplek lan forgings mati

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk