Lembaran Stainless Steel

Katrangan singkat:

Plat Stainless Steel nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, ketangguhan lan kekuatan mekanik, lan tahan karat dening asam, gas alkalin, solusi lan media liyane.Iki minangka baja paduan sing ora gampang teyeng, nanging ora sakabehe teyeng.


Detail Produk

Tag produk

Plat Stainless Steel nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, ketangguhan lan kekuatan mekanik, lan tahan karat dening asam, gas alkalin, solusi lan media liyane.Iki minangka baja paduan sing ora gampang teyeng, nanging ora sakabehe teyeng.Plat baja tahan karat nuduhake piring baja tahan karat dening media sing ringkih kayata atmosfer, uap lan banyu, dene piring baja tahan asam nuduhake piring baja sing tahan korosi dening media korosif kimia kayata asam, alkali lan uyah.Miturut cara Manufaktur, ana rong jinis rolling panas lan rolling kadhemen, kalebu piring kadhemen-mbalek karo kekandelan saka 0.5-3mm lan piring panas-mbalek karo kekandelan saka 3-30 mm, luwih saka 30mm bisa nampa ngatur.

Plat baja tahan karat, strip baja tahan karat, gulungan baja tahan karat, lembaran baja tahan karat

Jeneng produk Plat Stainless Steel
sasmita 201, 304 304L 304H 309S 309H 310S 310H 316 316H 316L 316Ti 317 317L 321 321H 409 410 410S 430 904
Ukuran Plat Ketebalan: 0.3mm-3.00mm (CR) 3.00mm-200mm (HR)
Jembar: 1000mm, 1219mm, 1250mm, 1500mm, 1800mm, 2000mm
Dawane: 2000mm, 2440mm, 2500mm, 3000mm, 3048mm, 5800mm
Ukuran Coil Ketebalan: Cold rolled 0.3-6mm, Hot rolled 3-12mm
Jembar: Cold rolled 600mm/1000mm/1219mm/1500mm,Digulung panas 1240mm / 1500mm / 1800mm / 2000mm
Bobot Coil: 2.5-8 ton
Teknik Hot-Rolled, Cold-Rolled
lumahing No.1, 2D, 2B, BA, No.3, No.4, No.240, No.320, No.400, HL, No.7, No.8,Emboss
Pinggir Pinggir irisan & pinggir gilingan
Merk TISCO, BAO STEEL, BAOXIN, ZPSS, LISCO, JISCO, etc
Aplikasi Konstruksi, dekorasi, lawang elevator, industri pangan, convey belt, industri kertas, tangga, Mesin
stainless steel plate2
stainless steel surface

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita