Stainless Steel Round Bar / Rod

Katrangan singkat:

Miturut proses produksi, bar stainless steel bisa dipérang dadi telung jinis: panas mbalek, palsu lan kadhemen digambar.Spesifikasi bar bunder stainless steel sing digulung panas yaiku 5.5-250 mm.


Detail Produk

Tag produk

ukuran:

Item

Stainless Steel Round Bar / Rod

Bahan

201/202/304/304L/316/316L/321/410/420/430/440C/S31803/S38815/S30601 etc.

Spesifikasi

Bar bunder

Dhiameter: 3mm ~ 800mm

Bar sudut

Ukuran: 3mm * 20mm * 20mm ~ 12mm * 100mm * 100mm

Bar kothak

Ukuran: 4mm * 4mm ~ 100mm * 100mm

Bar sing rata

Ketebalan: 2mm ~ 100mm;Jembar: 10mm ~ 500mm

Bar heksagonal

Ukuran: 2mm ~ 100mm

lumahing

asam pickling / Mirror polish / lapisan werna / Disikat / polishing umum

wangun

Bunder / Rectangle / oval / slotted

Sampel

Sample gratis lan kasedhiya

Proses Produksi:

Miturut proses produksi, bar stainless steel bisa dipérang dadi telung jinis: panas mbalek, palsu lan kadhemen digambar.Spesifikasi bar bunder stainless steel sing digulung panas yaiku 5.5-250 mm.Antarane wong-wong mau: 5.5-25mm cilik stainless steel babak bar biasane diwenehake ing ngudani sakcara, asring digunakake minangka baja bar, bolts lan macem-macem bagean mechanical;bar babak stainless steel luwih gedhe saka 25mm utamané dipigunakaké kanggo Pabrik bagean mechanical utawa billet pipe baja rapi.

Range aplikasi:

Batang baja tahan karat duwe prospek aplikasi sing wiyar lan akeh digunakake ing peralatan dapur hardware, galangan kapal, petrokimia, mesin, obat, panganan, tenaga listrik, energi, dekorasi bangunan, tenaga nuklir, aerospace, militer lan industri liyane!Peralatan sing digunakake ing banyu segara, kimia, pewarna, kertas, asam oksalat, pupuk lan peralatan produksi liyane;industri pangan, fasilitas pesisir, tali, rod CD, baut, kacang.

stainless steel bar necklace
Stainless bar

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita