Pipa Baja

  • Stainless Pipe

    Pipa Stainless Kab

    Pipa baja Tainless minangka jinis baja bunder / persegi panjang sing kothong, pipa stainless steel dipérang dadi pipa baja sing mulus lan pipa baja sing dilas. utamane digunakake ing minyak bumi, industri kimia, perawatan medis, panganan, industri ringan, instrumen mekanik
  • Carbon Steel Pipe

    Pipa Baja Karbon

    Digunakake digunakake ing lapangan perawatan mechanical, industri petrokimia, transportasi lan construction lapangan Tujuan struktural biasa lan tujuan struktural mekanik, contone ing lapangan construction, fulcrum prewangan etc;