Saluran

  • Angle Bar

    Angle Bar

    Umume ana rong jinis: baja sudut equilateral lan baja sudut sing ora padha.Antarane baja sudut sing ora padha, ana ketebalan pinggir sing ora padha lan ketebalan pinggir sing ora padha.
  • Hot Rolled H Beam Steel

    Hot Rolled H Beam Steel

    Baja H-bagean minangka bagean efisien ekonomi kanthi distribusi area salib sing luwih optimal lan rasio bobot-kanggo-bobot sing luwih wajar.Dijenengi amarga bageane padha karo huruf Inggris "H".
  • Stainless Steel Round Bar / Rod

    Stainless Steel Round Bar / Rod

    Miturut proses produksi, bar stainless steel bisa dipérang dadi telung jinis: panas mbalek, palsu lan kadhemen digambar.Spesifikasi bar bunder stainless steel sing digulung panas yaiku 5.5-250 mm.
  • Carbon Steel Rod

    Batang Baja Karbon

    Kelas: 201,202,304,309,310,310S, 316,316L, 410, 420,430,904L Ukuran: Pipa bundar OD: 3-1219mm, Ketebalan: 0,1-60mm Jembar pipa persegi: 7 × 7 -150 × Ketebalan: 150 mm Ketebalan: 7 × 7 -150 × 150 mm. × 20 - 110 × 150, Ketebalan: 0,4 ~ 10mm Dawane biasa 6m, ca minangka panyuwunan sampeyan
  • Tool Steel

    Alat Baja

    Alat baja digunakake kanggo nggawe kadhemen punching mati, panas forging die, die casting die lan jinis steel.Mould minangka alat utama kanggo Manufaktur bagean ing sektor industri kayata Manufaktur mesin, instruments radio, Motors lan Perkakas listrik.