Batang Aluminium Kab

Katrangan singkat:

Range aplikasi: alat transfer energi (kayata: rak bagasi mobil, lawang, jendela, badan mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).Fitur: kekuatan medium, resistance karat apik, kinerja welding apik, kinerja proses apik (gampang extruded), oksidasi apik lan kinerja werna.


Detail Produk

Tag produk

katrangan produk

Range aplikasi:piranti transfer energi (kayata: rak bagasi mobil, lawang, jendhela, bodi mobil, sirip panas, cangkang kompartemen).

Fitur:kekuatan medium, resistance karat apik, kinerja welding apik, kinerja proses apik (gampang extruded), oksidasi apik lan kinerja werna.

1000

1000 seri rod aluminium kalebu seri kanthi isi aluminium paling akeh ing kabeh seri.Kemurnian bisa tekan luwih saka 99,00%.

2000

2000 seri rod aluminium.Iki ditondoi kanthi kekerasan sing dhuwur, kanthi kandungan tembaga sing paling dhuwur, yaiku kira-kira 3-5%.Batang aluminium seri 2000 minangka bahan aluminium penerbangan, sing ora asring digunakake ing industri konvensional.

3000

3000 seri aluminium rod digawe saka manganese minangka komponen utama.Seri kanthi fungsi anti-karat sing luwih apik.

4000

4000 seri rod aluminium kagungane bahan konstruksi, bagean mechanical, bahan forging, bahan welding;titik leleh kurang, resistance karat apik, resistance panas lan nyandhang resistance

5000

5000 seri rod aluminium uga bisa disebut wesi aluminium-magnesium.Fitur utama yaiku kapadhetan rendah, kekuatan tarik dhuwur lan elongasi dhuwur.

6000

6000 seri rod aluminium.Utamane ngemot rong unsur magnesium lan silikon, sing cocog kanggo aplikasi kanthi syarat dhuwur kanggo resistensi karat lan oksidasi.

7000

7000 seri rod aluminium utamané ngemot seng.Uga kalebu seri aerospace.Iki minangka paduan aluminium-magnesium-seng-tembaga, paduan sing bisa diobati panas, lan paduan aluminium super keras kanthi resistensi nyandhang sing apik.

8000

8000 seri rod aluminium biasane digunakake kanggo aluminium foil, lan rod aluminium ora umum digunakake ing produksi.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk