Lead Roll

Katrangan singkat:

Nduwe resistensi korosi sing kuat, tahan asam lan alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, proteksi radiasi medis, sinar X, proteksi radiasi ruangan CT, aggravation, insulasi swara lan akeh aspek liyane, lan minangka bahan perlindungan radiasi sing relatif murah.Sing umum


Detail Produk

Tag produk

Nggambarake

Nduwe resistensi korosi sing kuat, tahan asam lan alkali, konstruksi lingkungan tahan asam, proteksi radiasi medis, sinar X, proteksi radiasi ruangan CT, aggravation, insulasi swara lan akeh aspek liyane, lan minangka bahan perlindungan radiasi sing relatif murah.Kekandelan umum ing China yaiku 0.5-500mm, lan spesifikasi umum yaiku 1000 * 2000MM.

produk

Lembaran timah, piring timah, gulungan timah,

Standar

ASTM, GB, BS, EN

Isi

Pb ≥ 99,99 %

Kapadhetan

11,34 g / cm2

warna

abu-abu

kekandelan

0,5 mm kanggo 60 mm

Jembar

500 mm , 600 mm , 800 mm , 1000 mm , 1200 mm 1220 mm , 1500 mm ,

dawa

1000mm, 2000mm, 2440mm, 3000mm, 4000mm, 13000mm

Paket

Paket standar Sea-worthy

wangun

Ing gulungan utawa ing sheet

Aplikasi

Perisai Radiasi - Laboratorium, Rumah Sakit, Kantor Gigi lan Klinik Hewan,

Konstruksi - Roofing, Flashing lan Waterproofing

Proteksi Korosi - Panyimpenan lan Penanganan Asam - Autoclaves - Presipitasi

Movable Lead Layar

Swara Barriers lan Swara Proofing

Perisai Energi Nuklir

Tank Lining

Ukuran Wadhah

20Gp - 2.352 (jembar) * 2.385 ( Dhuwur ) * 5.90 ( Dawane njero ) Meter

40Gp - 2.352(jembar) *2.385 (Dhuwur) * 11.8 (Dawa njero) Meter

40HQ - 2,352 (jembar) * 2,69 ( Jembar ) * 5,90 ( Dawane njero ) Meter

Wilayah Ekspor

Amerika, Kanada, Jepang, Inggris, Arab Saudi, India, Singapura, Korea, Australia,
Brasil , Argentina , Meksiko , Rusia , Turki , Yunani , Prancis , Jerman , Spanyol

Syarat-syarat pembayaran

T/T, L/C, West Union

wektu pangiriman

10 dina ing saham, yen ora ing 20 dina

Pelabuhan kiriman

Pelabuhan Tianjin, Pelabuhan Qingdao

Ketentuan Perdagangan

FOB, CFR, CIF

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk