Produk

  • Weather Resistant Steel Plate

    Piring Baja Tahan Cuaca

    Weathering Steel bisa kapapar atmosfer tanpa lukisan.Iku wiwit teyeng ing cara sing padha karo baja biasa.Nanging rauh unsur alloying ing iku njalari lapisan lumahing protèktif saka teyeng bertekstur nggoleki kanggo mbentuk, mangkono suppressing tingkat karat.
  • Wear Resistant Steel Plate

    Wear Resistant Steel Plate

    Piring baja tahan nyandhang nuduhake produk piring khusus sing digunakake ing kahanan nyandhang area gedhe.Saiki, piring baja tahan nyandhang sing umum digunakake yaiku piring sing digawe saka baja karbon rendah biasa utawa baja paduan rendah kanthi kateguhan lan plastisitas sing apik kanthi permukaan welding kanthi ketebalan tartamtu.
  • Carbon Steel Plate

    Plat Baja Karbon

    Plat baja karbon, lembaran baja karbon, gulungan baja karbon Baja karbon yaiku baja kanthi kandungan karbon nganti 2,1% bobot.Cold rolling Ketebalan plat baja karbon di bawah 0.2-3mm, rolling panas Ketebalan plat Karbon 4mm nganti 115mm
  • Stainless Steel Sheet

    Lembaran Stainless Steel

    Plat Stainless Steel nduweni permukaan sing alus, plastisitas dhuwur, ketangguhan lan kekuatan mekanik, lan tahan karat dening asam, gas alkalin, solusi lan media liyane.Iki minangka baja paduan sing ora gampang teyeng, nanging ora sakabehe teyeng.
  • Stainless Pipe

    Pipa Stainless Kab

    Pipa baja Tainless minangka jinis baja bunder / persegi panjang sing kothong, pipa stainless steel dipérang dadi pipa baja sing mulus lan pipa baja sing dilas. utamane digunakake ing minyak bumi, industri kimia, perawatan medis, panganan, industri ringan, instrumen mekanik
  • Carbon Steel Pipe

    Pipa Baja Karbon

    Digunakake digunakake ing lapangan perawatan mechanical, industri petrokimia, transportasi lan construction lapangan Tujuan struktural biasa lan tujuan struktural mekanik, contone ing lapangan construction, fulcrum prewangan etc;
  • Square & Rectangular Tube

    Tabung Square & Rectangular

    Aplikasi: Panggunaan konstruksi pipa persegi, manufaktur mesin, proyek konstruksi baja, galangan kapal, teknik listrik, sasis mobil, bandara, pagar dalan, konstruksi omah.
  • Angle Bar

    Angle Bar

    Umume ana rong jinis: baja sudut equilateral lan baja sudut sing ora padha.Antarane baja sudut sing ora padha, ana ketebalan pinggir sing ora padha lan ketebalan pinggir sing ora padha.
  • SSAW Pipe /Spiral steel pile pipe /Tubular piles

    Pipa SSAW / Pipa baja spiral / Pipa tubular

    Pipa baja sing dilas yaiku pipa baja sing digawe saka piring baja utawa strip sing dikerut lan dilas, lan umume dawane 6 meter.Proses produksi pipa baja gandheng prasaja, efisiensi produksi dhuwur, macem-macem lan spesifikasi akeh, investasi peralatan cilik.
  • Hot Rolled H Beam Steel

    Hot Rolled H Beam Steel

    Baja H-bagean minangka bagean efisien ekonomi kanthi distribusi area salib sing luwih optimal lan rasio bobot-kanggo-bobot sing luwih wajar.Dijenengi amarga bageane padha karo huruf Inggris "H".
  • Stainless Steel Round Bar / Rod

    Stainless Steel Round Bar / Rod

    Miturut proses produksi, bar stainless steel bisa dipérang dadi telung jinis: panas mbalek, palsu lan kadhemen digambar.Spesifikasi bar bunder stainless steel sing digulung panas yaiku 5.5-250 mm.
  • Aluminum Sheet

    Lembaran Aluminium

    Aluminium minangka meta putih lan cahya perak, dipérang dadi paduan aluminium lan aluminium murni.Amarga iku ductility, lan biasane digawe menyang rod, sheet, wangun sabuk.Bisa dipérang dadi: piring aluminium, kumparan, strip, tabung, lan rod.Aluminium nduweni macem-macem sifat sing apik banget,
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2