Pengenalan bahan lembaran baja cold rolled

1. Pambuka lembaran gulung kadhemen biasa yaiku produk sing dipikolehi saka lembaran gulung panas kanthi pangolahan tekanan kadhemen.
Amarga rolling kadhemen multi-pass, kualitas permukaan luwih apik tinimbang lembaran sing digulung panas, lan sifat mekanik sing apik bisa dipikolehi sawise perawatan panas.
1. Klasifikasi panggunaan lembaran gulung kadhemen biasa Miturut kabutuhan manufaktur sing beda-beda, lembaran gulung kadhemen biasane dipérang dadi: lembaran gulung kadhemen umum, lembaran gulung kadhemen stamping, gambar jero, ekstra jero- drawing lan Ultra-jero-teken sheets kadhemen-mbalek , Umumé dikirim ing gulungan kawat lan sheets warata, kekandelan wis ditulis ing millimeters, jembaré umume 1000mm lan 1250mm, lan dawa umume 2000mm lan 2500mm.
2. Gelar umum saka lembaran cold-rolled biasa yaiku: Q195, Q215, Q235, 08AL, SPCC, SPCD, SPCE, SPCEN, ST12, ST13, ST14, ST15, ST16, DC01, DC03, DC04, DC05, DC06, etc .;ST12 : nuduhake kelas baja paling umum, kang Sejatine padha kelas Q195, SPCC, DC01;ST13/14: nuduhake stamping bahan baja kelas, kang Sejatine padha 08AL, SPCD, DC03/04 gelar;ST15/16: nuduhake Iku baja bahan stamping, Sejatine padha 08AL, SPCE, SPCEN, DC05/06 gelar.
3. Cara perwakilan ukuran kelas lembaran gulung kadhemen biasa, kayata ST12 diprodhuksi dening Anshan Iron and Steel, 1 * 1250 * 2500 / C, ditulis minangka: kelas ST12 lembaran kadhemen biasa, ketebalan 1mm, lebar 1250mm, dawa 2500mm utawa C coil.Penampilan kasebut dikemas kanthi apik ing wesi putih, lan sifat mekanik minangka kelas baja sing paling umum lan dhasar, sing mung bisa digunakake kanggo mlengkung lan mbentuk, ora kanggo stamping.Digunakake kanggo gigitan mekanik, kayata cangkang kulkas, tangki bahan bakar kendaraan, lan liya-liyane. Produk ing ndhuwur ST13 digunakake ing industri sing mbutuhake gambar jero, kayata manufaktur mobil, tangki bahan bakar kanggo mesin diesel, lan liya-liyane. Jinis spesifik sing digunakake gumantung saka syarat drawing jero.
Bentenipun antarane ST12 lan SPCC: Sifat mechanical saka loro produk meh padha, nanging cara annealing beda.Sifat tensile saka bahan ST12 relatif luwih kuat tinimbang SPCC.Materi standar JIS Jepang tegese SPCC-S tegese baja (Baja), P tegese piring (Plate), C tegese adhem (Dingin), C tegese komersial (Komersial), yaiku standar JIS Jepang.Kanggo mesthekake kekuatan tensile, nambah T ing mburi bahan: SPCCT.SPCD-makili lembaran baja karbon sing digulung kadhemen lan strip kanggo stamping, sing padha karo baja struktur karbon kualitas tinggi China 08AL (13237).SPCE-makili lembaran baja karbon sing digulung kadhemen lan strip kanggo gambar jero, sing padha karo baja gambar jero China 08AL (5213).Kanggo mesthekake non-timeliness, nambah N ing mburi kelas dadi SPCEN.Lembaran baja karbon cold-rolled lan strip quenching lan kode tempering: negara annealing yaiku A, quenching standar lan tempering yaiku S, kekerasan 1/8 yaiku 8, kekerasan 1/4 yaiku 4, kekerasan 1/2 yaiku 2, lan kekerasan lengkap yaiku 1. kode Processing lumahing: Rampung kusam rolling punika D, padhang pagawean Rolling B. Contone, SPCC-SD nggantosi umum-waé kadhemen-mbalek sheet karbon karo quenching standar lan tempering lan matte Rampung rolling.Conto liyane yaiku SPCCT-SB, tegese quenching lan tempering standar, pangolahan padhang, lan lembaran karbon sing digulung kadhemen sing mbutuhake sifat mekanik sing dijamin.Conto liyane SPCC-1D, kang nggantosi hard matte Rampung-mbalek sheet baja karbon kadhemen-mbalek.
Metode representasi kelas baja kanggo struktur mekanik yaiku: S + konten karbon + kode huruf (C, CK), sing isi karbon diwakili dening nilai menengah * 100, huruf C nuduhake karbon, lan huruf K nuduhake baja. kanggo carburizing.Kayata karbon knot coil S20C, isi karbon 0,18-0,23%.Tegese bahan standar Cina GB dipérang dadi: Q195, Q215, Q235, Q255, Q275 lan liya-liyane.Q nggantosi huruf pisanan pinyin Cina saka tembung "Qu" kanggo titik ngasilaken saka baja, lan 195, 215, etc makili Nilai saka titik ngasilaken.Ing babagan komposisi kimia, kelas baja karbon rendah: Q195, Q215, Q235, Q255, Q275 Sing luwih dhuwur isi karbon lan konten mangan, sing luwih stabil plastisitase.
2. Pambuka sheet baja galvanis panas-dip (putih perak) diprodhuksi dening proses galvanizing hot-dip terus-terusan karo Strip baja hot-mbalek utawa Strip baja cold-mbalek minangka landasan, kang bisa nyegah lumahing piring baja lancip lan baja. Strip saka corroding lan rusting.Hot-dip galvanis sheets diwenehake ing persegi dowo flat plates sawise salib-nglereni;hot-dip galvanis kumparan diwenehake ing kumparan sawise coiling.Amarga macem-macem substrat sing digunakake, lembaran baja galvanis panas bisa dipérang dadi lembaran lan gulungan galvanis sing digulung panas lan lembaran lan gulungan galvanis sing digulung panas, sing utamané digunakake ing konstruksi, peralatan omah, mobil, kontaner, transportasi lan industri kluwarga.Utamane ing konstruksi struktur baja, manufaktur mobil, manufaktur jendela baja lan industri liyane.
1. Karakteristik lembaran baja galvanis panas yaiku resistensi karat sing kuat, kualitas permukaan sing apik, cocog kanggo proses jero, ekonomi lan praktis, lsp.
2. Klasifikasi lan simbol lembaran baja galvanis hot-dip dipérang dadi: tujuan umum (PT), engagement mekanik (JY), deep drawing (SC), super deep drawing aging (CS), struktur (JG) miturut kinerja pangolahan;Bobot dipérang dadi: lumahing seng murni dipérang dadi: 100/100 (bobot lapisan seng kurang saka 100g/m2), 120/120, 200/200, 275/275, 350/350, 450/450, 600/600 ;lumahing alloy seng-wesi Dipérang dadi: 90/90 (bobot lapisan wesi seng-wesi kurang saka 90g / m2), 100/100, 120/120, 180/180;miturut struktur lumahing: normal spangle Z, cilik spangle X, Gamelan spangle GZ, Zinc-wesi alloy XT;Miturut kualitas lumahing, dipérang dadi: klompok I (I), klompok II (II);Miturut akurasi dimensi, dipérang dadi: presisi majeng A, presisi biasa B;Miturut perawatan lumahing, iku dipérang dadi: chromic acid passivation L, nutupi Oil Y, chromic acid passivation plus lenga LY.
Baosteel hot-dip galvanis sheet baja: Baosteel Phase II Hot-dip Galvanizing Baosteel kang Phase II hot-dip galvanizing diprodhuksi dening terus dipping galvanizing saka tandem kadhemen utawa tandem panas mbalek baja ing 2030 unit kanggo tujuan umum utawa nggunakake struktural.
Ruang lingkup pasokan fase kapindho hot-dip galvanizing: kekandelan (0.3-0.3) jembaré (800-1830) dawa (piring 1000-6000, coil diameteripun utama 610) unit mm.
Ing tataran kapindho hot-dip galvanizing dipérang miturut struktur lumahing: Z tegese spangle normal, N tegese spangle nul, X tegese spangle cilik, lan G tegese spangle Gamelan.
Ing tataran kapindho hot-dip galvanizing dipérang miturut perawatan lumahing: L tegese passivation asam kromat, Y tegese oiling, LY tegese passivation asam kromat + oiling utamané kanggo ngurangi utawa supaya teyeng putih sak transportasi utawa panyimpenan.


Wektu kirim: Apr-13-2022