Apa spesifikasi lan ukuran lembaran stainless steel sing umum digunakake?

1. Piring stainless steel sing bisa dideleng ing pasar yaiku: 201, 304, 304L, 316L, 430, 321, 409L, 436L, lsp;

2. Perawatan lumahing saka piring stainless steel kalebu drawing kawat, emas titanium, lumahing pangilon 8K, lumahing Gamelan 2B, drawing kabel mecah lenga, piring BA, sandblasting, corrugation, etc.;

Telung lembaran stainless steel ketebalan:

Dingin digulung 0.4/0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0/1.2/1.5/2.0/2.5

Hot mbalek 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0 / 8.0 / 10.0 / 12.0 / 14.0 / 16.0;

4. Jembaré lembaran stainless steel: 1000, 1219, 1500, 1800, 2000;

5. Dawane lembaran stainless steel: 2000, 2438, 3000, 6000;kekandelan, jembaré lan dawa saka sheet stainless steel ndhuwur ing millimeters (mm).

Piring stainless steel embossed wis embossed ing piring stainless steel dening peralatan mechanical, supaya lumahing piring duwe pola cekung lan cembung.Kaluwihan utama: apik-looking, awet, nyandhang-tahan, efek dekoratif kuwat.Kekandelan punika 0.5mm ~ 1.2mm .. Bahan utama 201, 202, 304, 316 lan piring stainless steel liyane.Spesifikasi umum lan dimensi yaiku: 1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm;bisa dibukak kanggo dawa tartamtu, utawa kabeh muter bisa embossed, kekandelan 0.3mm ~ 2.0mm.

Produk kasebut minangka nderek: pola kotak-kotak/pola belah ketupat/pola rami/pola es/pola lonjong/pola ubin/pola kepar/papan gandum beras/papan gandum millet/papan biji manik/pola kubus/pola pring kepang/pola bebas/mati kembang katresnan / pola watu.Produk piring checker stainless steel cocok kanggo dekorasi mobil elevator, macem-macem kabin, dekorasi bangunan, lan industri tembok tirai logam.Saliyane ing lapangan hiasan, piring checkered stainless steel kita uga digunakake digunakake ing desain produk inovatif lan kothak technical.Seri plate checkered stainless steel nduweni fungsi ngirim cepet lan Gamelan kanggo mesthekake yen ora kelet kanggo sabuk conveyor utawa ngirimaken produk, utamané kanggo mesin pangan, pharmaceuticals Machinery, apparatus ngebotake elektronik, freezer panyimpenan kadhemen, gendheng bangunan, packaging lan printing. mesin, percetakan film, peralatan logistik, trek transmisi / sabuk, lawang otomatis lan sistem awak mobil kanggo kendaraan transit rel kutha lan kendaraan ril sepur, lan sapiturute. lan warata, lan dawa bisa warata miturut syarat customer.

1. Piring stainless steel sing bisa dideleng ing pasar yaiku: 201, 304, 304L, 316L, 430, 321, 409L, 436L, lsp;

2. Perawatan lumahing saka piring stainless steel kalebu drawing kawat, emas titanium, lumahing pangilon 8K, lumahing Gamelan 2B, drawing kabel mecah lenga, piring BA, sandblasting, corrugation, etc.;

Telung lembaran stainless steel ketebalan:

Dingin digulung 0.4/0.5/0.6/0.7/0.8/0.9/1.0/1.2/1.5/2.0/2.5

Hot mbalek 3.0 / 4.0 / 5.0 / 6.0 / 8.0 / 10.0 / 12.0 / 14.0 / 16.0;

4. Jembaré lembaran stainless steel: 1000, 1219, 1500, 1800, 2000;

5. Dawane lembaran stainless steel: 2000, 2438, 3000, 6000;kekandelan, jembaré lan dawa saka sheet stainless steel ndhuwur ing millimeters (mm).

6.Piring stainless steel embossed wis embossed ing piring stainless steel dening peralatan mechanical, supaya lumahing piring duwe pola cekung lan cembung.Kaluwihan utama: apik-looking, awet, nyandhang-tahan, efek dekoratif kuwat.Kekandelan punika 0.5mm ~ 1.2mm .. Bahan utama 201, 202, 304, 316 lan piring stainless steel liyane.Spesifikasi umum lan dimensi yaiku: 1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm;bisa dibukak kanggo dawa tartamtu, utawa kabeh muter bisa embossed, kekandelan 0.3mm ~ 2.0mm.

Produk kasebut minangka nderek: pola kotak-kotak/pola belah ketupat/pola rami/pola es/pola lonjong/pola ubin/pola kepar/papan gandum beras/papan gandum millet/papan biji manik/pola kubus/pola pring kepang/pola bebas/mati kembang katresnan / pola watu.Produk piring checker stainless steel cocok kanggo dekorasi mobil elevator, macem-macem kabin, dekorasi bangunan, lan industri tembok tirai logam.Saliyane ing lapangan hiasan, piring checkered stainless steel kita uga digunakake digunakake ing desain produk inovatif lan kothak technical.Seri plate checkered stainless steel nduweni fungsi ngirim cepet lan Gamelan kanggo mesthekake yen ora kelet kanggo sabuk conveyor utawa ngirimaken produk, utamané kanggo mesin pangan, pharmaceuticals Machinery, apparatus ngebotake elektronik, freezer panyimpenan kadhemen, gendheng bangunan, packaging lan printing. mesin, percetakan film, peralatan logistik, trek transmisi / sabuk, lawang otomatis lan sistem awak mobil kanggo kendaraan transit rel kutha lan kendaraan ril sepur, lan sapiturute. lan warata, lan dawa bisa warata miturut syarat customer.


Wektu kirim: Mei-05-2022