Ngomong babagan pelapukan baja!

Baja weathering bisa dadi tembung sing ora pati ngerti kanggo wong biasa, nanging digunakake akeh ing produksi industri, lan baja weathering minangka jinis baja anyar sing nggabungake proses anyar, bahan anyar, lan inovasi anyar.Salah sawijining wates baja ing donya.Apa gunane tartamtu?
news17
Baja weathering (yaiku, baja tahan korosi atmosfer) wis bisa berkembang lan inovasi kanthi lestari sawise digabungake menyang mekanisme metalurgi modern anyar, teknologi anyar lan proses anyar, lan minangka salah sawijining seri kelas baja ing ngarep super donya. teknologi baja.Baja weathering digawe saka baja karbon biasa kanthi jumlah cilik unsur tahan karat kayata tembaga lan nikel ditambahake.8 kaping, lan paintability punika 1.5 ~ 10 kaping saka baja karbon biasa, kang bisa digunakake ing thinning, gundhul utawa simplified lukisan.Baja kasebut nduweni karakteristik tahan karat, tahan korosi lan umur dawa komponen, nyuda lan nyuda konsumsi, ngirit tenaga kerja lan hemat energi, sing entuk manfaat kanggo produsen lan pangguna komponen.Saiki, bakat elit sing nggawe baja jinis iki uga langka ing negaraku saiki.Saiki, ana akeh bakat ing weathering baja, kayata Iron lan Steel Talent Network.Produk baja weathering digunakake kanggo nggawe bagean struktur kayata wadhah, kendaraan sepur, derrick minyak, bangunan pelabuhan, platform produksi minyak, lan wadhah sing ngemot media korosif hidrogen sulfida ing peralatan kimia lan petroleum.

Iki ditondoi dening baja struktural paduan rendah kanthi lapisan karat protèktif sing tahan korosi atmosfer lan bisa digunakake kanggo nggawe struktur baja kayata kendaraan, jembatan, menara, lan wadhah.Dibandhingake karo baja karbon biasa, baja weathering nduweni resistance karat sing luwih apik ing atmosfer.Dibandhingake karo stainless steel, weathering baja mung jumlah cilik saka alloying unsur, kayata fosfor, tembaga, kromium, nikel, molybdenum, niobium, vanadium, titanium, etc., jumlah total unsur alloying mung sawetara persen, ora kaya. stainless steel, kang tekan 100%.Puluhan sepuluh, mula regane rada murah.

Panggunaan utamane dipérang dadi titik-titik ing ngisor iki: ①Baja cuaca lan baja tahan api kanthi kinerja dhuwur bisa nyuda biaya pangopènan struktur baja, lan menehi solusi anyar kanggo ngrampungake masalah geni lan karat saka struktur baja sing ora dilindhungi, kayata listrik voltase dhuwur. menara ②Proses produksi lan instalasi saka baja weathering tahan geni Sejatine padha karo baja conventional, lan cara desain padha karo struktur baja biasa, nanging luwih verifikasi test dibutuhake.Baja weathering uga bisa digunakake kanggo dek lantai

Baja weathering minangka bintang industri konstruksi modern.Iku stands metu ing pasar baja lan rumiyin tresna dening konsumen.Dipercaya manawa luwih akeh baja kaya baja pelapukan bakal katon ing mangsa ngarep.


Wektu kirim: Mar-23-2022