Apa iku piring baja!Apa piring baja tahan nganggo?

Piring baja minangka baja warata sing dibuwang nganggo baja molten lan ditekan sawise adhem.Iku warata, persegi dowo lan bisa langsung mbalek utawa Cut saka ngudani baja sudhut.Piring baja dipérang miturut kekandelan, piring baja tipis kurang saka 4 mm (paling tipis 0,2 mm), piring baja tebal medium 4-60 mm, lan piring baja ekstra tebal 60-115 mm.Plat baja dipérang dadi hot-rolled lan cold-rolled kanthi rolling.Jembaré piring tipis yaiku 500 ~ 1500 mm;jembaré saka sheet nglukis punika 600 ~ 3000 mm.Lembaran diklasifikasikake miturut jinis baja, kalebu baja biasa, baja berkualitas tinggi, baja paduan, baja musim semi, baja tahan karat, baja alat, baja tahan panas, baja bantalan, baja silikon lan lembaran wesi murni industri, lsp;miturut panggunaan profesional, ana piring drum minyak, piring enamel, piring anti peluru, lsp;Miturut lapisan lumahing, ana sheet galvanis, sheet timah-dilapisi, sheet timbal-dilapisi, piring baja komposit plastik, lan sapiturute Wear Resistant Steel Plate: Wear Resistant Steel Plate nuduhake produk piring khusus sing dirancang kanggo nggunakake ing area gedhe. kondisi nyandhang.Plat baja tahan nyandhang sing umum digunakake yaiku produk piring sing digawe saka kekandelan tartamtu saka lapisan tahan nyandhang paduan kanthi kekerasan dhuwur lan resistensi nyandhang banget ing permukaan baja karbon rendah biasa utawa baja paduan rendah kanthi ketangguhan lan plastisitas sing apik. kanthi metode surfacing.Kajaba iku, ana piring baja tahan nyandhang lan piring baja tahan nyandhang paduan.
Karakteristik struktural saka piring baja tahan nyandhang: Plat baja tahan nyandhang kasusun saka piring baja karbon rendah lan lapisan tahan nyandhang paduan.Lapisan tahan nyandhang paduan umume 1/3 ~ 1/2 saka total kekandelan.Nalika nggarap, matriks nyedhiyakake sifat sing komprehensif kayata kekuatan, kateguhan lan plastisitas nglawan pasukan eksternal, lan lapisan tahan nyandhang paduan nyedhiyakake sifat tahan nyandhang sing nyukupi syarat kondisi kerja sing ditemtokake.Ana ikatan metalurgi antarane lapisan baja sing tahan nyandhang alloy plate lan substrate.Liwat peralatan khusus lan proses welding otomatis, kawat welding wesi sing dilindhungi kanthi kekerasan kanthi seragam ing landasan, lan jumlah lapisan komposit siji nganti loro utawa malah pirang-pirang lapisan.Sajrone proses komposit, amarga rasio shrinkage sing beda saka campuran, retakan transversal seragam katon.Iki minangka fitur khas saka piring baja tahan nyandhang.Lapisan tahan nyandhang paduan utamané dumadi saka paduan kromium, lan komponen paduan liyane kayata mangan, molybdenum, niobium, lan nikel uga ditambahake.Karbida ing struktur metalografi disebarake ing serat, lan arah serat tegak lurus ing permukaan.Ing microhardness saka carbide bisa tekan HV1700-2000 utawa liyane, lan atose lumahing bisa tekan HRC58-62.Alloy karbida nduweni stabilitas sing kuat ing suhu dhuwur, njaga kekerasan sing dhuwur, lan uga nduweni resistensi oksidasi sing apik, lan bisa digunakake kanthi normal ing 500 ℃.Lapisan tahan nyandhang nduweni saluran sing sempit (2.5-3.5mm), saluran sing amba (8-12mm), kurva (S, W), lan liya-liyane;utamané dumadi saka wesi kromium, lan manganese, molybdenum, niobium, nikel, boron uga ditambahake.lan komponen campuran liyane, karbida ing struktur metalografi disebarake ing serat, lan arah serat jejeg ing permukaan.Isi karbida 40-60%, microhardness bisa tekan HV1700 utawa luwih, lan atose lumahing bisa tekan HRC58-62.Plat baja tahan nyandhang utamane dipérang dadi telung jinis: jinis tujuan umum, jinis tahan impact lan jinis tahan suhu dhuwur;total kekandelan saka piring baja tahan nyandhang bisa tekan 5,5 (2,5 + 3) mm lan kekandelan maksimum bisa tekan 30 (15 + 15) mm;piring baja tahan nyandhang Bisa nggulung pipa tahan nganggo kanthi diameter minimal DN200, lan bisa diolah dadi sikut sing tahan nyandhang, tee tahan nyandhang, lan pipa pengurang tahan nyandhang.Parameter teknis piring baja tahan nyandhang: kekerasan, ketebalan lapisan tahan tahan HRC ≤ 4mm: HRC54-58;kekandelan lapisan tahan aus> 4mm: HRC56-62 Parameter tampilan Flatness: 5mm/M


Wektu kirim: Mar-29-2022